Lirik Lagu Mari Kangen


Judul Lagu : Mari Kangen
Ciptaan : -
Penyanyi : Wulandari, Putri, Suji
Genre : Langgam Campursari

Lirik Mari Kangen


E jebul kae sing tak anti anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E mari kangen mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem amulat netro kang tajem
Mari kangen mulat siro
Netro tajem tyas jatmiko

INTRO

E jebul kae sing tak anti anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E mari kangen mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem amulat netro kang tajem
Mari kangen mulat siro
Netro tajem tyas jatmiko

INTRO

E jebul kae sing tak anti anti
Wus tekan kene
Wis rodo suwe
Babar pisan ora krungu kabare

Sajake rodo lalen
Mung tansah dadi impen
Yen pinuju nggeget lati
Eseme kang merak ati

E mari kangen mugo mugo tansah teken
Atiku dadi tentrem amulat netro kang tajem
Mari kangen mulat siro
Netro tajem tyas jatmiko

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM