Lirik Lagu Loro Lopo

Saben ndino aku mung sarwo ngalah Ojo nganti bebrayanku dadi bubrah Atiku ra mentolo ninggalake anakmu Nanging sliramu ora nompo karepku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Loro Lopo

Judul Lagu : Loro Lopo
Ciptaan : -
Penyanyi : Yadi (Madu Tiga)
Genre : Campursari

Lirik Loro Lopo


Saben ndino aku mung sarwo ngalah
Ojo nganti bebrayanku dadi bubrah
Atiku ra mentolo ninggalake anakmu
Nanging sliramu ora nompo karepku

Tak belani sing di koyo ngopo
Nyambut gawe lali rino lali wengi
Nggo nyukupi sandang pangane gantilaning atiku
Tak jaluk ojo tansah tukar padu

INTRO

Ngelingono dek jaman semono
Labuh tresno tak rewangi loro lopo
Bungah susah podo di rasakke
Urip iki ora mung cukup di nggo rame

Paribasan sedino mangan sepisan
waton nrimo ayem urip bebarengan

INTRO

Saben ndino aku mung sarwo ngalah
Ojo nganti bebrayanku dadi bubrah
Atiku ra mentolo ninggalake anakmu
Nanging sliramu ora nompo karepku

Tak belani sing di koyo ngopo
Nyambut gawe mangkat esuk mulih wengi
Nggo nyukupi sandang pangane gantilaning atiku
Tak jaluk ojo tansah tukar padu

INTRO

Ngelingono dek jaman semono
Labuh tresno tak rewangi loro lopo
Bungah susah podo di rasakke
Urip iki ora mung cukup di nggo rame

Paribasan sedino mangan sepisan
waton nrimo ayem urip bebarengan
waton nrimo ayem urip bebarengan