Lirik Lagu Konco Tani


Judul Lagu : Konco Tani
Ciptaan : -
Penyanyi : Endah Laras
Genre : Langgam Campursari

Lirik Konco Tani


Ee ibo senenge
Konco tani yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awak sayah seneng atine

Parine lemu lemu
Polowijo lan ugo sak wernane
Katon subur kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur

INTRO

Panyuwunku
Tinebehno saking sambikolo
Sih ing Gusti
Mugi mugi lestari widodo

Sayuk rukun rame rame
Gotong royong kang dadi semboyane
Konco tani
Soko guru tumerap negarane

INTRO

Ee ibo senenge
Konco tani yen nyawang tandurane
Nyambut gawe
Awak sayah seneng atine

Parine lemu lemu
Polowijo lan ugo sak wernane
Katon subur kabeh tuwuh
Kang sarwo kinandur

INTRO

Panyuwunku
Tinebehno saking sambikolo
Sih ing Gusti
Mugi mugi lestari widodo

Sayuk rukun rame rame
Gotong royong kang dadi semboyane
Konco tani
Soko guru tumerap negarane

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM