Lirik Lagu Kembang Rawe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale Wiwitane lungguh jejer sak bendinane Soyo suwe saben jejer nyekel tangane Banjur ngomong mas aku tresno kowe... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kembang Rawe
Ciptaan : -
Penyanyi : Ana
Genre : Langgam Campursari

Lirik Kembang Rawe


Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe larane ati
Kembang kecubung atiku digawe bingung
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae

INTRO

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Ceritane wong seneng tunggal sak bale
Wiwitane lungguh jejer sak bendinane
Soyo suwe saben jejer nyekel tangane
Banjur ngomong mas aku tresno kowe

Kembang kenongo atiku digawe loro
Kembang melati agawe larane ati
Kembang kecubung atiku digawe bingung
Kembange mawar tresnaku wis kadhung buyar

Mulo wong tresno ora keno nggo sembrono
Ora becik kanggone poro wanito
Kembange rawe iku paribasane
Tinimbang rame luwih becik tak tinggal wae

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053