Lirik Lagu Kangen

Pitung sasi lawase nggonku ngenteni Mung sliramu wong bagus kang dadi ati Rino wengi mung tansah tak impi impi Jroning ati kangenku setengah mati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Kangen

Judul Lagu : Kangen
Ciptaan : -
Penyanyi : Suji
Genre : Langgam Campursari

Lirik Kangen


Pitung sasi lawase nggonku ngenteni
Mung sliramu wong bagus kang dadi ati
Rino wengi mung tansah tak impi impi
Jroning ati kangenku setengah mati

Jenang gulo yo mas yo mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setio ngenteni
Lahir batin tresnaku terusing ati

Kangen, wong kangen ngene ngene rasane
Rindu rindu wong bagus kowe tak tunggu

Kangen, wong kangen opo tambane
Rindu rindu tambane kudu ketemu

Klopo mudo enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandang kasmaran
Mbalung janur wong bagus tak anti anti
Mosa janji wong kangen ndang entuk jampi

INTRO

Pitung sasi lawase nggonku ngenteni
Mung sliramu wong bagus kang dadi ati
Rino wengi mung tansah tak impi impi
Jroning ati kangenku setengah mati

Jenang gulo yo mas yo mbok ojo lali
Ngelingono rikolo jaman semono
Sliramu janji aku setio ngenteni
Lahir batin tresnaku terusing ati

Kangen
Wong kangen ngene ngene rasane
Rindu rindu wong bagus kowe tak tunggu

Kangen
Wong kangen opo tambane
Rindu rindu tambane kudu ketemu

Klopo mudo enake kanggo rujakan
Leganono aku kang nandang kasmaran
Mbalung janur wong bagus tak anti anti
Mosa janji wong kangen ndang entuk jampi