Lirik Lagu Tangise Ati - Didi Kempot

Udan deres wayahe wis wengi Njur kelingan lungamu dek wingi Opo wis dadi garising pesthi Kowe bakal cidro janji... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Tangise Ati - Didi Kempot

Judul Lagu : Tangise Ati
Ciptaan : Mas Hadi - Siu Hs
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Tangise Ati - Didi Kempot


Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi garising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gegayuhaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake

Udan deres wayahe wis wengi
Njur kelingan lungamu dek wingi
Opo wis dadi garising pesthi
Kowe bakal cidro janji

Senajan uripku rekoso
Kabeh mau bakale tak tompo
Nuruti gegayuhaning roso
Bebrayan urip klawan ndiko

Kowe lungo tanpo kabar nganti seprene
Laraning ati sing nyonggo aku dewe
Ora ngiro yen bakal ngene dadine
Wis wis yo wis yen ngono yo wis tak lilakake