Lirik Lagu Sigar Tresnane - Didi Kempot

Piring sing pecah ilang separo Tak sayang sayang kok koyo ngono Sigar dadi loro urung dadi bojo Opo pancen pancene durung jodho... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Sigar Tresnane
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Sigar Tresnane - Didi Kempot


Piring sing pecah ilang separo
Tak sayang sayang kok koyo ngono
Sigar dadi loro urung dadi bojo
Opo pancen pancene durung jodho

Piring sing pecah kari tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Metengi atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

INTRO

Mangan mung kari ngulu
Wis neng ngarepe lambe
Aku sing ngrekoso
Neng ra melu grasakke

Malah mung kari njaluk
Tanganku sing kemlawe
Nanging aku ra entuk tresnane

Piring sing pecah kari tilase
Tak sayang sayang kok koyo ngene
Metengi atiku iki perih rasane
Mbiyen sayang saiki ilang tresnane

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053