Lirik Lagu Remuk Ing Ati - Catur SN / Donna K


Judul lagu : Remuk Ing Ati
Ciptaan : Catur SN
Penyanyi : Donna K
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Remuk Ing Ati - Catur SN / Donna K


Naliko sepi ing wengi iki
mung nglamun sing ngeridu ati
Kelingan janjimu naliko semono
saiki mung kari cerito

Dek biyen kowe pernah ngucap janji
ra bakal pernah nglarani ati iki
Nanging nyatane kowe kok ngapusi
mergo wong liyo sing mbok pilih

Ning opo biyen kowe janji
marang aku tresno tulus lan suci
Ra mbok jogo
ning nyatane kowe ngapusi

Tak tompo cidrane janji
mergo ati sing wis mbok blenjani
Remuk batin mergo tresno
sing kok gawe kuciwo

INTRO

Naliko sepi ing wengi iki
mung nglamun sing ngeridu ati
Kelingan janjimu naliko semono
saiki mung kari cerito

Dek biyen kowe pernah ngucap janji
ra bakal pernah nglarani ati iki
Nanging nyatane kowe kok ngapusi
mergo wong liyo sing mbok pilih

Ning opo biyen kowe janji
marang aku tresno tulus lan suci
Ra mbok jogo
ning nyatane kowe ngapusi

Tak tompo cidrone janji
mergo ati sing wis mbok larani
Remuk batin mergo tresno
sing mbok gawe kuciwo

INTRO "Ungkapan Hati"

Ning opo biyen kowe janji
marang aku tresno tulus lan suci
Ra mbok jogo
ning nyatane kowe ngapusi

Tak tompo cidrone janji
mergo ati sing wis mbok larani
Remuk batin mergo tresno
sing mbok gawe kuciwo

Remuk batin mergo tresno
sing mbok gawe kuciwo

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami di Contact Page / Phone : 085203781053 / Facebook : Lorok-TM