Lirik Lagu Nyemoni - Didi Kempot

Umpamane kowe sido mbojo aku koyo ngopo rasane jroning atiku Saben melek nyawang tindak lan tandukmu rino wengi mung ngujo kesenenganmu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Nyemoni - Didi Kempot

Judul Lagu : Nyemoni
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Rini Epeledhut
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nyemoni - Didi Kempot


Pr :
Umpamane kowe sido mbojo aku
koyo ngopo rasane jroning atiku
Saben melek nyawang tindak lan tandukmu
rino wengi mung ngujo kesenenganmu

Lk :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
masa muda memang penuh lika liku
Melek bengi begadang ra ngerti wektu
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh
Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh

Pr :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Lk :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

INTRO

Pr :
Umpamane ra ono roso cemburu
nganti seprene mesti ijik karo aku
Urip bareng ngrasakake wulan madu
seneng seneng karo momong anak putu

Lk :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
wis terlanjur uwis nduwe konco turu
Masa muda pancen penuh lika liku
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh
Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh

Pr :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Lk :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku