Lirik Lagu Nyemoni - Didi Kempot


Judul Lagu : Nyemoni
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot ft Rini Epeledhut
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Nyemoni - Didi Kempot


Pr :
Umpamane kowe sido mbojo aku
koyo ngopo rasane jroning atiku
Saben melek nyawang tindak lan tandukmu
rino wengi mung ngujo kesenenganmu

Lk :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
masa muda memang penuh lika liku
Melek bengi begadang ra ngerti wektu
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh
Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh

Pr :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Lk :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

INTRO

Pr :
Umpamane ra ono roso cemburu
nganti seprene mesti ijik karo aku
Urip bareng ngrasakake wulan madu
seneng seneng karo momong anak putu

Lk :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
wis terlanjur uwis nduwe konco turu
Masa muda pancen penuh lika liku
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh
Lk : Yo balen balen
Pr : Emoh emoh emoh

Pr :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Lk :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

NOTE :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami
Page : Contact
Facebook : Lorok-TM
Phone / WA : 085203781053