Lirik Lagu Kangen Suriname - Didi Kempot

Nengopo kowe lungo ninggalke aku Nanging ra biso ilang tresnomu soko atiku Aku tansah kelingan aku ora lali Naliko isih bareng wong loro neng kene iki... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Kangen Suriname
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Pop Java

Lirik Kangen Suriname - Didi Kempot


Nengopo kowe lungo ninggalke aku
Nanging ra biso ilang tresnomu soko atiku
Aku tansah kelingan aku ora lali
Naliko isih bareng wong loro neng kene iki

Neng kene neng Suriname iki
Nganti seprene aku ra biso lali
Neng kene neng Suriname iki
Senajan sedelo aku kepingin ngimpi
Kowe

INTRO

Ning atiku wis lilo nguntapke aggonmu lungo
Nganti saiki ra lali anggonku ndunga
Aku tansah kelingan aku ora lali
Naliko isih bareng wong loro neng kene iki

Neng kene neng Suriname iki
Nganti seprene aku ra biso lali
Neng kene neng Suriname iki
Senajan sedelo aku kepingin ngimpi

Neng kene neng Suriname iki
Nganti seprene aku ra biso lali
Neng kene neng Suriname iki
Senajan sedelo aku kepingin ngimpi

Neng kene neng Suriname iki
Nganti seprene aku ra biso lali
Neng kene neng Suriname iki
Senajan sedelo aku kepingin ngimpi
Karo kowe

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053