Lirik Lagu Banyu Anget - Nursanto

Ah mesak'ake marang si embah Rong minggu iki embah nandang gerah Akeh kacane melu podho susah Amargo sayang nyang embah... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Banyu Anget - Nursanto

Judul lagu : Banyu Anget
Ciptaan : - (InstanPro Pacitan)
Penyanyi : Nursanto
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Banyu Anget - Nursanto


Ah mesak'ake marang si embah
Rong minggu iki embah nandang gerah
Akeh kacane melu podho susah
Amargo sayang nyang embah

Nggreges nggreges awakke
Linu linu balunge
Ayo ayo ndang di tambak'ake
Enggal enggal oleh tambane

Oh oh sukur wis oleh tombo
Olehe ono deso Karangrejo
Siram neng pemandian Tirto Husodo
Banyune biso dadi tombo

Pancen ampuh kasiate
Anget anget banyune
Ayo ayo do di buktek'ake
Adus adus banyu angete

INTRO

Ah mesak'ake marang si embah
Rong minggu iki embah nandang gerah
Akeh kacane melu podho susah
Amargo sayang nyang embah

Nggreges nggreges awakke
Linu linu balunge
Ayo ayo ndang di tambak'ake
Enggal enggal oleh tambane

Oh oh sukur wis oleh tombo
Olehe ono deso Karangrejo
Siram neng pemandian Tirto Husodo
Banyune biso dadi tombo

Pancen ampuh kasiate
Anget anget banyune
Ayo ayo do di buktek'ake
Adus adus banyu angete
Adus adus banyu angete