Lirik Lagu Aku Kowe Masa Lalu - Dimas Eka

Opo sing tak roso jeroning dodo Kowe teko nggowo roso tresno Tresnamu sing ono jero atiku Uwes luntur koyo janjimu... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Aku Kowe Masa Lalu
Ciptaan : Dimas Eka
Penyanyi : Tiara
Genre : Dangdut

Lirik Aku Kowe Masa Lalu - Dimas Eka


Opo sing tak roso jeroning dodo
Kowe teko nggowo roso tresno
Tresnamu sing ono jero atiku
Uwes luntur koyo janjimu

Lilakno aku ninggalke atimu
Kabeh iki mung mergo salahmu
Sing ra njogo atimu.

Kembang tresno sing mbiyen ngremboko
Mati alum mergo ra mbok jogo
Sirno kegowo ombake samudro
Aku kowe yo mung kari masa lalu

INTRO

Opo sing tak roso jeroning dodho
Kowe teko nggowo roso tresno
Tresnamu sing ono jero atiku
Uwes luntur koyo janjimu

Lilakno aku ninggalke atimu
Kabeh iki mung mergo salahmu
Sing ra njogo atimu.

Kembang tresno sing mbiyen ngremboko
Mati alum mergo ra mbok jogo
Sirno kegowo ombake samudro
Aku kowe yo mung kari masa lalu

Kembang tresno sing mbiyen ngremboko
Mati alum mergo ra mbok jogo
Sirno kegowo ombake samudro
Aku kowe yo mung kari masa lalu

Sirno kegowo ombake samudro
Aku kowe yo mung kari masa lalu

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053