Lirik Lagu Pacitan Purwakarta - Jerry Mahepo

Saknaliko kroso nratap jeroning dodo nalikane krungu sliramu wis lungo Amung nuruti pamintane wong tuwo senadyan sak jeroning batin ora trimo... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.

Judul Lagu : Pacitan Purwakarta
Ciptaan : Jerry Mahepo
Penyanyi : Jerry Mahepo (Dheka Laras)
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Pacitan Purwakarta - Jerry Mahepo


Saknaliko kroso nratap jeroning dodo
nalikane krungu sliramu wis lungo
Amung nuruti pamintane wong tuwo
senadyan sak jeroning batin ora trimo

Tansah susah roso ing sak jeroning ati
mung kelingan sliramu awan lan wengi
Arjosari kedung mbendo dadi saksi
nganti saiki sliramu rung bali

Patang tahun nggonku ngenteni sliramu
saben ndino sing tak tompo warto palsu
Pacitan Purwakarta kang misahke
pungkasane loro ati sing tak rasakke

Duh Gusti...
kulo nyuwun pangaksami
Mung dongaku
mugo sliramu ndang bali

INTRO

Tansah susah roso ing sak jeroning ati
mung kelingan sliramu awan lan wengi
Arjosari kedung mbendo dadi saksi
nganti saiki sliramu rung bali

Patang tahun nggonku ngenteni sliramu
saben ndino sing tak tompo warto palsu
Pacitan Purwakarta kang misahke
pungkasane loro ati sing tak rasakke

Duh Gusti...
kulo nyuwun pangaksami
Mung dongaku
mugo sliramu ndang bali

Mung dongaku...
mugo sliramu ndang bali

Ndang bali...

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053