Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Kuping iki durung sudo rungu Isih krungu malah tekan atiku Naliko kowe ngucapake Tresnamu ning ngarepku... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Janji Palsu - Didi Kempot

Judul Lagu : Janji Palsu
Ciptaan : Didi Kempot
Penyanyi : Didi Kempot
Genre : Campur Sari

Lirik Janji Palsu - Didi Kempot


Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Kowe lungo ninggal lali keluargo