Lirik Lagu Lintang Dadi Tatit - Kris Dewarengku

Sorot lintang neng nduwur kutho Pacitan Madangi atiku kang lagi kasmaran Karo sliramu wong ayu kang ngridu ati Kang tak sawang saben awan saben bengi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lintang Dadi Tatit - Kris Dewarengku


Judul lagu : Lintang Dadi Tatit
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lintang Dadi Tatit - Kris Dewarengku


Sorot lintang neng nduwur kutho Pacitan
Madangi atiku kang lagi kasmaran
Karo sliramu wong ayu kang ngridu ati
Kang tak sawang saben awan saben bengi

Paribassan geluduk ing mongso ketigo
Gawe kaget tekane tanpo di nyono
Sliramu tego nyilakne janji setyamu
Sulap bondho awakku mbok tinggal mlayu

Susah sing tak roso nangis sak jeroning dodo
Lagi kesengsem asmoro malah loro
Koyo perahu cilik neng sak tengahing samudro
Montang manting tresnaku wis tanpo guno

Padang lintang saikine uwis ilang
Dadi tatit sing teko mbarengi udan
Yen pancen iki dadi garise pesti
Tak lilakke pasrahku mung marang Gusti

INTRO

Sorot lintang neng nduwur kutho Pacitan
Madangi atiku kang lagi kasmaran
Karo sliramu wong ayu kang ngridu ati
Kang tak sawang saben awan saben bengi

Paribassan geluduk ing mongso ketigo
Gawe kaget tekane tanpo di nyono
Sliramu tego nyilakne janji setyamu
Sulap bondho awakku mbok tinggal mlayu

Susah sing tak roso nangis sak jeroning dodo
Lagi kesengsem asmoro malah loro
Koyo perahu cilik neng sak tengahing samudro
Montang manting tresnaku wis tanpo guno

Padang lintang saikine uwis ilang
Dadi tatit sing teko mbarengi udan
Yen pancen iki dadi garise pesti
Tak lilakke pasrahku mung marang Gusti
Tak lilakke pasrahku mung marang Gusti

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053