Seprene mung tansah kelingan Rino wengi dadi pikiran Kenyo ayu sing nate kenalan Sabtu sore neng alun alun Pacitan... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.


Judul lagu : Aku Udu Jodomu
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Aku Udu Jodomu - Kris Dewarengku


Seprene mung tansah kelingan
Rino wengi dadi pikiran
Kenyo ayu sing nate kenalan
Sabtu sore neng alun alun Pacitan

Ra nyono yen kowe kondo tresno
Sesek lan sumpek sak jroning dodo
Eluh tumetes ati ra mentolo
Nanging aku wis kadung keluargo

Sak klebatan katon pasuryanmu
Ra kuwowo kuciwo jroning atiku

Sepurane aku ra biso netepi
Tresnomu kang suci tulus ati
Senajan loro kudu biso nrimo

Aku kadung wis ono sing nduwe
Kepekso ra biso nompo kowe
Buangen tresnomu lilakno aku

INTRO

Ra nyono yen kowe kondo tresno
Sesek lan sumpek sak jroning dodo
Eluh tumetes ati ra mentolo
Nanging aku wis kadung keluargo

Sak klebatan katon pasuryanmu
Ra kuwowo kuciwo jroning atimu

Sepurane aku ra biso netepi
Tresnomu kang suci tulus ati
Senajan loro kudu biso nrimo

Aku kadung wis ono sing nduwe
Kepekso ra biso nompo kowe
Buangen tresnomu lilakno aku

Wis pestine aku dudu jodomu
Buangen tresnamu oyaken kodratmu

Note :
Jika ada masalah terkait content di blog ini, Silahkan anda menghubungi kami.
Page : Contact, Facebook : Lorok-TM, Phone / WA : 085203781053