Lirik Lagu Aku Udu Jodomu - Kris Dewarengku

Lirik Kris Dewarengku - Aku Udu Jodomu

Judul lagu : Aku Udu Jodomu
Ciptaan : Kris Dewarengku
Penyanyi : Kris Dewarengku
Genre : Dangdut Campursari

Lyrics Aku Udu Jodomu

Seprene mung tansah kelingan
Rino wengi dadi pikiran
Kenyo ayu sing nate kenalan
Sabtu sore neng alun alun Pacitan

Ra nyono yen kowe kondo tresno
Sesek lan sumpek sak jroning dodo
Eluh tumetes ati ra mentolo
Nanging aku wis kadung keluargo

Sak klebatan katon pasuryanmu
Ra kuwowo kuciwo jroning atiku

Sepurane aku ra biso netepi
Tresnomu kang suci tulus ati
Senajan loro kudu biso nrimo

Aku kadung wis ono sing nduwe
Kepekso ra biso nompo kowe
Buangen tresnomu lilakno aku

INTRO

Ra nyono yen kowe kondo tresno
Sesek lan sumpek sak jroning dodo
Eluh tumetes ati ra mentolo
Nanging aku wis kadung keluargo

Sak klebatan katon pasuryanmu
Ra kuwowo kuciwo jroning atimu

Sepurane aku ra biso netepi
Tresnomu kang suci tulus ati
Senajan loro kudu biso nrimo

Aku kadung wis ono sing nduwe
Kepekso ra biso nompo kowe
Buangen tresnomu lilakno aku

Wis pestine aku dudu jodomu
Buangen tresnamu oyaken kodratmu
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.