Lirik Lagu Lelakon - Sahid Indra

Lelakon uripku luwih pahit timbang roso bronto wali iki Aku di larani karo wong sing tak tresnani loro ati iki teko pati... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu Lelakon - Sahid Indra


Judul lagu : Lelakon
Ciptaan : Sahid Indra
Penyanyi : Kholiq
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lelakon - Sahid Indra


Lelakon uripku luwih pahit
timbang roso bronto wali iki
Aku di larani karo wong sing tak tresnani
loro ati iki teko pati

Opo mergo aku kahanan uripku iki
adoh bondho ra koyo sliramu
Aku wong ra duwe wong tuaku kari dewe
opo mergo iki masalahe

Tak trimak trimakne
loro ati koyo ngene
Tresno kang tulus
mung di singkirne

Tak trimak trimakne
loro ati koyo ngene
Aku kalah tampan
lan bondhone