Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Sendoek Sebastian

Jalan Lintas Selatan dadi saksi tresnaku marang sliramu lintang lintang kang sumunar ugo nyekseni ati kang nandang kasmaran... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Sendoek Sebastian


Judul lagu : JLS Dadi Kenangan
Penyanyi : Sendoek Sebastian
Pencipta : Sendoek Sebastian
Genre : Dangdut Campursari

Lirik JLS Dadi Kenangan - Sendoek Sebastian


Jalan Lintas Selatan
dadi saksi tresnaku marang sliramu
lintang lintang kang sumunar
ugo nyekseni ati kang nandang kasmaran

Jalan Lintas Selatan
kenangan sing ra bakal lali
naliko aku karo sliramu
ngocap janji setyo lan tuhu

Tanganmu tak kanthi
sang soyo tentrem
seneng roso jroning ati

Wis setahun lawase
kowe lungo ra ono kabare
sliramu cah ayu
ing ngendi paranmu
tak enteni tak tunggu balimu

Senajan mung sedelo
tak nggo tombo roso tresno
leganono aku wong kang nandang asmoro
jalan lintas selatan mung dadi kenangan

Note : Jika ada masalah terkait content di blog ini, silahkan anda menghubungi kami.
Contact / Phone / WA : 085203781053