Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Iwan Bayan NPD

Tak woco layang iki naliko ... langit mendung deso Besuki Roso ... dodoku iki moco suratan layangmu kuwi... Artikel selengkapnya silahkan menuju ke bawah.
Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Iwan Bayan NPD


Judul lagu : JLS Dadi Kenangan
Penyanyi : Shofi Furtuna
Pencipta : Iwan Bayan NPD
Genre : Dangdut Campursari

Lirik JLS Dadi Kenangan - Iwan Bayan NPD


Tak woco layang iki
naliko ... langit mendung deso Besuki
Roso ... dodoku iki
moco suratan layangmu kuwi

Opo wis ra kelingan
naliko ... ing dalan anyar lintas selatan
Janjimu wingi ra ono wong liyan
neng nyatane saiki ngajak pisahan

Roso bungah dadi susah
roso tresno dadi gelo
Mergo kahananku tanpo bondho lan dunyo

Neng dalan anyar Besuki lintas selatan dadi saksi
kowe tau janji nyatane mbok blenjani

Ikhlas ati iki lilo aku lilo
kowe pilih urip karo wong liyo