Lirik Lagu JLS Dadi Kenangan - Iwan Bayan NPD

Lirik Iwan Bayan NPD - JLS Dadi Kenangan

Judul lagu : JLS Dadi Kenangan
Penyanyi : Shofi Furtuna
Pencipta : Iwan Bayan NPD
Genre : Dangdut Campursari

Lyrics JLS Dadi Kenangan

Tak woco layang iki
naliko ... langit mendung deso Besuki
Roso ... dodoku iki
moco suratan layangmu kuwi

Opo wis ra kelingan
naliko ... ing dalan anyar lintas selatan
Janjimu wingi ra ono wong liyan
neng nyatane saiki ngajak pisahan

Roso bungah dadi susah
roso tresno dadi gelo
Mergo kahananku tanpo bondho lan dunyo

Neng dalan anyar Besuki lintas selatan dadi saksi
kowe tau janji nyatane mbok blenjani

Ikhlas ati iki lilo aku lilo
kowe pilih urip karo wong liyo
Lorok™Saya hoby mengisi waktu luang dengan ngeblog. Situs saya diantaranya : loroktm.com situs dengan konten electronic dan seputaran Pacitan. bestliriklagu.com situs dengan konten kumpulan lirik lagu terbaru dan terbaik.