14 Des 2017
Lirik Lagu Tangise Sarangan - Nella Kharisma

Judul lagu : Tangise Sarangan
Ciptaan : Saraswati
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Nella Kharisma

Sarangan kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngeronto ning dodo

Hooo... hooo...

Telogomu ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye meneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

INTRO

Sarangan kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngeronto ning dodo

Hooo... hooo...

Telogomu ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mbok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

INTRO

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen uwis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu