16 Des 2017
Lirik Lagu Sing Duwe Isin - Nella Kharisma

Judul Lagu : Sing Duwe Isin
Ciptaan : Catur Arum
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Sing Duwe Isin - Nella Kharisma

Eman eman hang di eman eman
Eman eman hang di eman eman
Sing weruho sing keneng di eman

Alitah wis ngerti iku ono hang duwe
Apuwo kok magih mokso di juwut baen
Koyo koyo sing ono liyane maning
Kebacut sing duwe isin

Sopo baen wong mesti loro
Sopo baen wong mesti ngersulo
Sopo baen sing kiro lilo

Masiyo masiyo wong demen wong seru demene
Masiyo masiyo wong demen kari sing toleh toleh
Koyo koyo sing ono liyane maning
Kebacut sing duwe isin

***
Opo wis sing ono
Sing ono maning
Wong wadon hang gelem nong awak riko
Sampek riko tego ngempet duwene uwong
Isino isino koyo wis sing biso
Sing biso payu maning
***

Sawangen werane dunyo
Ring kono kembang kumbang pating keleleran
Mung kari milih mung kari methik
Sing entek entek sing kurang kurang

Delengen hang temenanan
Sing kiro ati sing keturutan
Paran enake demenan
Hang di sanding duwene uwong

INTRO

Eman eman hang di eman eman
Eman eman hang di eman eman
Sing weruho sing keneng di eman

Alitah wis ngerti iku ono hang duwe
Apuwo kok magih mokso di juwut baen
Koyo koyo sing ono liyane maning
Kebacut sing duwe isin

Sopo baen wong mesti loro
Sopo baen wong mesti ngersulo
Sopo baen sing kiro lilo

Masiyo masiyo wong demen wong seru demene
Masiyo masiyo wong demen kari sing toleh toleh
Koyo koyo sing ono liyane maning
Kebacut sing duwe isin

***
Opo wis sing ono
Sing ono maning
Wong wadon hang gelem nong awak riko
Sampek riko tego ngempet duwene uwong
Isino isino koyo wis sing biso
Sing biso payu maning
***

Sawangen werane dunyo
Ring kono kembang kumbang pating keleleran
Mung kari milih mung kari methik
Sing entek entek sing kurang kurang

Delengen hang temenanan
Sing kiro ati sing keturutan
Paran enake demenan
Hang di sanding duwene uwong

Hang di sanding duwene uwong
Hang di sanding duwene uwong
Hang di sanding duwene uwong