11 Des 2017
Lirik Lagu Salah Tompo - Nella Kharisma Ft Gundix

Judul lagu : Salah Tompo
Pencipta : Ali PX
Di Populerkan : Nella Kharisma Ft Gundix
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Lagu Salah Tompo - Nella Kharisma Ft Gundix

Lk :
Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuo riko mageh sing ngerti

INTRO

Pr :
Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

INTRO

Lk :
Semendal rasane ati
Krungu kabar riko wes duwe ganti
Seng eleng tah mbiyen ambi janjine
Masio paran sing arep ninggalne

Kurang paran isun iki
Kabeh penjaluke wes sun turuti
Paribasan nggayuh ulan sun labuhi
Apuo riko mageh sing ngerti

INTRO

Pr :
Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi

Ojo salah tompo ojo salah trimo
Gampang percoyo omongane wong liyo
Sing ono niatan isun golet ganti
Mergo mung riko hang isun welasi
Mergo mung riko hang isun welasi