8 Des 2017
Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin - Nella Kharisma

Judul Lagu : Ra Ikhlas Lahir Batin
Ciptaan : Arif Kurniawan
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Ra Ikhlas Lahir Batin - Nella Kharisma

Netes banyu ing moto
Sliramu sanding wong liyo
Sak tenane aku ra lilo
Mergo kebacut tresno

Tali tresno ing janji
Saiki podo ngelarani
Nanging ati ra iso ngapusi
Sliramu sing tak tresnani

INTRO

Opo ora kelingan
Naliko bareng sesandingan
Janji malah dadi kacidran
Tresno amung dadi kenangan

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ngganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

INTRO

Tangis sing tak rasakno
Ra bakal ngganteni loro
Janjimu uwis kok ucapno
Gawe atiku loro

Amung liwat foto iki
Sing biso ngobati ati
Tak pikir malah dadi batin
Aku ra ikhlas lahir batin

Baca Juga » Lirik Lagu Stasiun Tugu - Nella Kharisma