Desember 03, 2017

Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallen

Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallen

Desember 03, 2017
Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallen

Judul Lagu : Mbukak Jaitan
Ciptaan : Irawan Firmansyah
Di Populerkan : Via Vallen
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Mbukak Jaitan - Via Vallen

Tatu mbeset ati iki
Banyu moto deres mili ing pipi
Yen ngelingi lakon uripku iki
Ra pisan pindo di loro ati

Ambyar saiki wis ambyar
Janji tresno amung dadi kenangan
Duduhono salahku iki opo
Kowe tego mentolo medotne tresno

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

INTRO

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati

Loro sewu dadi siji
Ning njero ati
Kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
Tapi balesane njerukno tatu ati
Tapi balesane njerukno tatu ati