16 Des 2017
Lirik Lagu Lomoh - Nella Kharisma

Judul Lagu : Lomoh
Ciptaan : Miswan (Samudra)
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Lomoh - Nella Kharisma

Di kancani kopi aku kangen sliramu
Timbang ora iso turu ngayalke sliramu
Dag dig dug jantungku mok kencani aku
Klogat kloget mok cumbui aku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ow wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

INTRO

Di kancani kopi aku kangen sliramu
Timbang ora iso turu ngayalke sliramu
Dag dig dug jantungku mok kencani aku
Klogat kloget mok cumbui aku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ow wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

INTRO

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku

Lomoh
Kencan lewat khayalku ho wow
Lomoh
Sing penting ora ngganggu tonggoku