16 Des 2017
Lirik Lagu Lengahing Tresno - Vita KDI

Judul Lagu : Lengahing Tresno
Ciptaan : -
Penyanyi : Vita KDI
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Lengahing Tresno - Vita KDI

Sumpekke atiku
Keronto batinku
Amergo tresnamu
Sinawang wis katon layu

Kowe pancen lali
Wes ora peduli
Karo aku iki
Sing tansah setyo ngenteni

Kabeh coro wes tak cobo
Kanggo utuhing tresno
Nanging roso kok tambah nelongso
Luwih becik aku sing lungo

Sepurane aku uwis ora kuat
Sepurane aku njur tumindak nekat
Sing tak jaluk amung siji
Wis ojo nggondeli

Sepurane aku uwis ora kuat
Sepurane aku njur tumindak nekat
Tak tutup atiku mergo
Lengahing tresnamu

INTRO

Sumpekke atiku
Keronto batinku
Amergo tresnamu
Sinawang wis katon layu

Kowe pancen lali
Wes ora peduli
Karo aku iki
Sing tansah setyo ngenteni

Kabeh coro wes tak cobo
Kanggo utuhing tresno
Nanging roso kok tambah nelongso
Luwih becik aku sing lungo

Sepurane aku ninggalake kowe
Sepurane aku nglalekake kowe
Sing tak jaluk amung siji
Wis ojo nggondeli

Sepurane aku uwis ora kuat
Sepurane aku njur tumindak nekat
Tak tutup atiku mergo
Lengahing tresnamu

Sepurane aku ninggalake kowe
Sepurane aku nglalekake kowe
Sing tak jaluk amung siji
Wis ojo nggondeli

Sepurane aku uwis ora kuat
Sepurane aku njur tumindak nekat
Tak tutup atiku mergo
Lengahing tresnamu