Desember 03, 2017

Lirik Lagu Konco Dolan

Lirik Lagu Konco Dolan

Desember 03, 2017
Lirik Lagu Konco Dolan

Judul Lagu : Konco Dolan
Ciptaan : -
Di Populerkan : Erna Savana
Genre : Dangdut Reggae

Lirik Lagu Konco Dolan - Erna Savana

Ayo dolan dik mlaku mlaku
Muter muter numpak scooter
Ojo samar dik ra nduwe sangu
Janji gelem mbonceng vespaku

Sabar disik dik ojo kesusu
Konco konco podo di tunggu
Alon alon dik waton kelakon
Ngati ati tembe biso mukti

Karanganyar Sukoharjo
Okeh dulur okeh konco
Ojo samar ojo gelo
Sego kucing ora po po

Gajah mungkur Wonogiri
Kudu akur lan gemati
Konco dulur ojo lali
Tresno ojo di larani

INTRO

Ayo dolan dik mlaku mlaku
Muter muter numpak scooter
Ojo samar dik ra nduwe sangu
Janji gelem mbonceng vespaku

Sabar disik dik ojo kesusu
Konco konco podo di tunggu
Alon alon dik waton kelakon
Ngati ati tembe biso mukti

Karanganyar Sukoharjo
Okeh dulur okeh konco
Ojo samar ojo gelo
Sego kucing ora po po

Gajah mungkur Wonogiri
Kudu akur lan gemati
Konco dulur ojo lali
Tresno ojo di larani

Karanganyar Sukoharjo
Okeh dulur okeh konco
Ojo samar ojo gelo
Sego kucing ora po po

Gajah mungkur Wonogiri
Kudu akur lan gemati
Konco dulur ojo lali
Tresno ojo di larani