Desember 06, 2017

Lirik Lagu Kecilek - Cak Rul

Lirik Lagu Kecilek - Cak Rul

Desember 06, 2017
Lirik Lagu Kecilek - Cak Rul

Judul Lagu : Kecilik
Ciptaan : P. Sukarno
Di Populerkan : Cak Rul
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Kecilik - Cak Rul

Tresnaku sundul wiyati
Sumpah janji di gowo mati
Lintang sumebyar sing dadi saksi
Janji setio tumeko pati

Yo mung sliramu dung wong ayu
Kang dadi pilihan atiku
Romo lan ibu wes setuju
Yen sliramu dadi bojoku

Pitung sasi nggonku jejodohan
Ora nyono babar pisan
Yen sliramu duwe simpenan
Saben dino amung tukaran

Kecilik jebulane
Amung lamis lambene
Saiki ra ono kabare
Kowe di rabi jarene

Kecilik jebulane
Amung lamis lambene
Kowe rabi wong liyane
Aku nelongso ning kene

INTRO

Yo mung sliramu dung wong ayu
Kang dadi pilihan atiku
Romo lan ibu wes setuju
Yen sliramu dadi bojoku

Pitung sasi nggonku jejodohan
Ora nyono babar pisan
Yen sliramu duwe simpenan
Saben dino amung tukaran

Kecilik jebulane
Amung lamis lambene
Saiki ra ono kabare
Kowe di rabi jarene

Kecilik jebulane
Amung lamis lambene
Kowe rabi wong liyane
Aku nelongso ning kene