27 Des 2017

Judul Lagu : Kebimbang
Ciptaan : Gopy
Penyanyi : Vita Alvia
Genre : Banyuwangi

Lirik Kebimbang - Vita Alvia


Kebimbang atinisun kebimbang
Roso batin isun kebimbang
Umpomo riko sing nggudo
Atinisun sing kiro kebimbang
Sun demeni malah riko ngadoh ati

Ilang roso iki wes ilang
Lontor roso iki wis lontor
Welas isun kanggo riko ilang selawase

INTRO

Kebimbang atinisun kebimbang
Roso batin isun kebimbang
Umpomo riko sing nggudo
Atinisun sing kiro kebimbang
Sun demeni malah riko ngadoh ati

Ilang roso iki wes ilang
Lontor roso iki wis lontor
Welas isun kanggo riko ilang selawase

Ilang roso iki wes ilang
Lontor roso iki wis lontor
Welas isun kanggo riko ilang selawase
Welas isun kanggo riko ilang selawase

Baca Juga : Lirik Lagu Kepisah - Vita Alvia