18 Des 2017

Judul Lagu : Bisane Mung Nyawang
Ciptaan : Ali PX
Penyanyi : Nella Kharisma
Genre : Dangdut Banyuwangi

Lirik Bisane Mung Nyawang - Nella Kharisma


Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

INTRO

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo

INTRO

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni

Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan

INTRO

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Hooo

Baca Juga : Lirik Lagu Bojo Simpenan - Nella Kharisma