27 Des 2017

Judul Lagu : Amergo Kowe
Ciptaan : Abung
Penyanyi : Yulia Vanesa
Genre : Dangdut

Lirik Amergo Kowe


Amergo kowe awakku koyo ngene
Awan bengi ra ono bature
Umbah umbah dewe adang adang dewe
Turu adem ra ono kemule

Amergo kowe koyo ra kuat rasane
Urip koyo ra no gunane
Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah
Anane aku mung iso pasrah

INTRO

Eleng po eleng aku iki sih bojomu
Opo tah sliramu ra rindu
Wis rong tahun tanpo pernah kirim werto
Opo tah kepincut wong liyo

Yen ngono karepmu aku ra bakal nggondeli
Ikhlas lahir batin ati iki

INTRO

Amergo kowe awakku koyo ngene
Awan bengi ra ono bature
Umbah umbah dewe adang adang dewe
Turu adem ra ono kemule

Amergo kowe koyo ra kuat rasane
Urip koyo ra no gunane
Ngalor ngidul salah ngetan ngulon salah
Anane aku mung iso pasrah

INTRO

Eleng po eleng aku iki sih bojomu
Opo tah sliramu ra rindu
Wis rong tahun tanpo pernah kirim werto
Opo tah kepincut wong liyo

Yen ngono karepmu aku ra bakal nggondeli
Ikhlas lahir batin ati iki

Baca Juga : Lirik Lagu Kebanting Tresno - Nella Kharisma