September 10, 2017

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

September 10, 2017
Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Judul Lagu : Ngenteni Janjimu
Ciptaan : -
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Ngenteni Janjimu - Nella Kharisma

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

INTRO

Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelo
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung njangget ono dodo
Yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok blenjani
Sing tak tunggu mung sliramu