19 Jul 2017
Lirik Lagu Ojo Lungo - Didi Kempot

Judul Lagu : Ojo Lungo (Sewu Loro)
Ciptaan : Didi Kempot
Di Populerkan : Didi Kempot
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lagu Ojo Lungo - Didi Kempot

Durung lego roso jroning dodo
Durung mari rasane kangenku
Lagi pethuk sak kedepan moto
Isih durung biso kanggo tombo

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

INTRO

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Neng aku sih seneng kowe

Sak umpomo kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang tahun nggonku nutup ati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

INTRO

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Malah tansah eling wae

Ra biso aku ora biso
Ngapusi rasane ati
Bola bali wis tak lalekke
Neng aku sih seneng kowe

Sak umpomo kowe mangerteni
Sewu loro numpuk dadi siji
Pirang tahun nggonku nutup ati
Mung tekamu sing tak anti anti

Ojo, ojo, ojo lungo ninggal aku meneh
Yen lungo gowo sisan atiku

Yen lungo gowo sisan atiku