Juli 22, 2017

Lirik Lagu Mung Sewates Konco - Nella Kharisma

Lirik Lagu Mung Sewates Konco - Nella Kharisma

Juli 22, 2017
Lirik Lagu Mung Sewates Konco - Nella Kharisma

Judul lagu : Sewates Konco
Pencipta : Kardoyo Dewo
Di Populerkan : Nella Kharisma
Genre : Dangdut

Lirik Lagu Mung Sewates Konco - Nella Kharisma

Naliko ati iki sedih
Kowe sing ono sandingku
Naliko ati iki susah
Kowe sing nggawe guyuku

Naliko ati iki ketangis
Kowe sing ngusap eluhku
Mung kowe sing ndadek'ake
Senenge atiku

INTRO

Nadyan kowe lan aku
Dudu sopo sopo
Nadyan kowe lan aku
Ora ono roso
Ning pangertenmu ngluwihi sing tak tresno

Bungahe ati iki
Biso tetep neng riko
Senadyan kowe neng atiku mung
Sewates konco

Ketulis neng atiku
Ra bakal tak lalekno
Senadyan kowe mung konco
Sewates konco
Sewates konco

INTRO

Naliko ati iki ketangis
Kowe sing ngusap eluhku
Mung kowe sing ndadek'ake
Senenge atiku

INTRO

Nadyan kowe lan aku
Dudu sopo sopo
Nadyan kowe lan aku
Ora ono roso
Ning pangertenmu ngluwihi sing tak tresno

Bungahe ati iki
Biso tetep neng riko
Senadyan kowe neng atiku mung
Sewates konco

Ketulis neng atiku
Ra bakal tak lalekno
Senadyan kowe mung konco
Sewates konco
Sewates konco