Juli 22, 2017

Lirik Lagu Kelingan Tresnane - Via Vallen

Lirik Lagu Kelingan Tresnane - Via Vallen

Juli 22, 2017
Lirik Lagu Kelingan Tresnane - Via Vallen

Judul lagu : Kelingan Tresnane
Pencipta : MK Crew
Di Populerkan : Via Vallen
Genre : Dangdut Hip Hop

Lirik Lagu Kelingan Tresnane - Via Vallen

Awet mbiyen kelingan marang sliramu
Manis esem mu kebayang saben wektu
Nangeng kabeh kuwi mung dadi kenanganku
Mung iso tak bayangke ning njero anganku

Nek soyo tak eleng eleng
Ono wong liyo mbok sandeng
Saben wengi aku mung iso nangisi

Nek coba tak lalekake
Ati isih tresno rasane
Yen kelingan atiku saking larane

Naliko kelingan ndek jaman semono
Kowe ngucap tresno
Nanging mbok tinggal lungo
Opo kurangku iki
Opo salahku iki
Nganti kowe tego ninggalke kabeh janji

Tresnoku iki tulus sak jroning ati
Nanging opo malah kowe ninggalake
Ninggalake tresnaku sing tak rasakke
Opo kabeh janjimu kuwi mung ono lambe

Opo kabeh iki wis dadi takdire
Tresnamu nggo aku mung cukup semene
Aku pengene wis coba nglalekke
Malah tansoyo kelingan karo kowe

Nek soyo tak eleng eleng
Ono wong liyo mbok sandeng
Saben wengi aku mung iso nangisi

Nek coba tak lalekake
Ati isih tresno rasane
Yen kelingan atiku saking larane

Kepiye yen kuwi wis takdire
Aku karo kowe pisah tekan semene

Nek soyo tak eleng eleng
Ono wong liyo mbok sandeng
Saben wengi aku mung iso nangisi

Nek coba tak lalekake
Ati isih tresno rasane
Yen kelingan atiku saking larane

Nek soyo tak eleng eleng
Ono wong liyo mbok sandeng
Saben wengi aku mung iso nangisi

Nek coba tak lalekake
Ati isih tresno rasane
Yen kelingan atiku saking larane

Nek soyo tak eleng eleng
Ono wong liyo mbok sandeng
Saben wengi aku mung iso nangisi

Nek coba tak lalekake
Ati isih tresno rasane
Yen kelingan atiku saking larane