September 28, 2016

Lirik Lagu Terate Ora Gumunan - Sahid Indra

Lirik Lagu Terate Ora Gumunan - Sahid Indra

September 28, 2016
Lirik Lagu Terate Ora Gumunan - Ciptaan Sahid Indra

Judul lagu : Terate Ora Gumunan
Penyanyi : Dimas Koro ft Sahid Indra
Pencipta : Sahid Indra
Genre : Dangdut Campursari


Lirik Lagu Terate Ora Gumunan - Sahid Indra

Sepiro gedhene sengsoro
yen tinompo amung dadi coba
Bener pituture sesepuh SH Terate
urip pancen akeh cobaane

Yakino atimu
yakino batinmu
Mati urip jodo lan rejeki
kersane Gusti

Rawe rawe rantas
malang malang putung
Mripat kudu awas
ono musuh kudu siap tarung

Kain alus songko solo
sing di gawe mori iki
Ngajak alus ambok monggo
di kasari siap ngladeni

Becik di ocak acik
mrico polo agawe dakon
Ngarep di gawe apik
tinompo olo monggo kemawon

SH Terate ora wedinan
SH Terate ora gumunan
SH Terate siap menerkam
SH Terate ugo iso sopan