September 11, 2016

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Saraswati

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Saraswati

September 11, 2016
Ciptaan Saraswati

Judul lagu : Tangise Sarangan
Penyanyi : Saraswati
Pencipta : Saraswati
Genre : Dangdut Campursari

Lirik Lagu Tangise Sarangan - Saraswati

Sarangan kang dadi saksi
nalikane jaman semono
neng kono sliramu medhot janji
ono pinggir telogo aku biso opo
kejobo ngronto ing dodo

hooo... hooo...

Telogomu ibarate eluhku
howo adem ibarat atiku
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
sing tak roso perih ing dodo
kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo aku ra lilo
nanging piye maneh wis dalan kang Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
yen wis ngene sing dadi dalane
mugo uripmu bahagio mulyo
karo wong ayu sing dadi pilihanmu